EMPRESA / Equip / Responsables d'Àrea

Mercè Amat, Responsable de Recerca Mercè Amat – Responsable de Recerca i Desenvolupament de Producte
És llicenciada en Biologia i doctorada en Bioquímica per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en l'àmbit biomèdic i farmacèutic. La seva tesi doctoral, que va realitzar al l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, va tractar de la identificació de biomarcadors inflamatoris. Durant vuit anys fou responsable de projectes biològics en les àrees terapèutiques de sistema respiratori i d'artritis en els Laboratoris Almirall. Ha treballat com assessora farmacològica preclínica en l'elaboració d'informes per a registre. Per la seva trajectòria professional és experta en marcadors inflamatoris i en models de patologia animal. Es va incorporar a Archivel Farma com a responsable de Recerca i Desenvolupament de producte el gener del 2008.

Judit Amposta, Responsable de Garantia de Qualitat Judit Amposta – Directora Tècnica i Responsable de Garantia de Qualitat
Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmàcia (CESIF) i Postgrau en Patents i Registres Farmacèutics (UB).
Judit Amposta i Ribas ha treballat en els departaments de Garantia de Qualitat dels Laboratoris Alcon i Merck Farma i Química. És membre de l'Associació Espanyola de Farmacèutics de la Indústria (AEFI) on participa activament en diversos grups de treball de l'àrea de qualitat. És codirectora del Postgrau Sistemes de Qualitat en la Indústria i Recerca Farmacèutica (IL3).
Va unir-se al projecte d'Archivel Farma com a Responsable de Garantia de Qualitat, per a la preparació de l'obtenció de l'autorització de laboratori farmacèutic de la nova planta pilot de Badalona. Al 2009 va assumir la Direcció Tècnica. Amb la seva incorporació ha contribuït en la implementació d'un Sistema de Gestió de Qualitat enfocat als medicaments biotecnològics en fase d'investigació clínica i basat en la Guia ICHQ10.
Beatriz Iribarren, Responsable de Producció Beatriz Iribarren Acedo – Responsable de Producció
Llicenciada en Biotecnologia i Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Sistemes de Qualitat en la Indústria i Recerca Farmacèutica (IL3). Entra a formar part de l’equip d’Archivel Farma l’any 2006. Al 2010 assumeix el càrrec de responsable de Producció gestionant així les sales blanques de la planta pilot d’Archivel Farma i el laboratori de Biocontenció nivell 3 (BSL-3). Ha contribuït en la implementació del Sistema de Qualitat Farmacèutic per a un producte biològic estèril i en la integració d’aquest amb les normatives de bioseguretat vigents.
Des de l’any 2006, ha viscut totes les etapes del desenvolupament clínic de la vacuna RUTI ®.